Protekal na Zlatiboru

Protekal na Zlatiboru

Šta je Protekal?
Protekal je poliklinika koja se već 15 godina bavi zdravstvenim problemima uzrokovanim nepravilnom ishranom, kao i zdravstvenim problemima koje određena vrsta ishrane može poboljšati, pa čak i izlečiti.

Protekal dijeta
Protekal dijeta je proteinska ketogena dijeta, koja pod nadzorom lekara, doprinosi smanjenju telesne težine od 1,5 do 2kg nedeljno.
Protekal dijeta je zdrav način mršavljenja, koji je praćen odsustvom gladi, zahvaljujući Protekal napicima, slanim i slatkim obrocima, kao i suplementima, koji dopunjavaju dnevnu dozu vitamina i minerala potrebnih organizmu.
Protekal proteinska dijeta ima tri etape i nakon njenog završetka ne postoji yo-yo efekat.
Protekal dijeta je namenjena svim osobama koje smatraju da imaju problem sa viškom kilograma, kao i osobama koje imaju zdravstvene probleme vezane za gojaznost: povišene masnoće u krvi, masnu jetru, insulinsku rezistenciju, diabetes mellitus tip 2, povišen arterijski pritisak i drugo.

Šta je potrebno znati pre početka Protekal proteinske dijete?

Pre početka dijete, neophodna je konsultacija I prvi lekarski pregled.
Za prvi pregled, koji se zakazuje telefonom, je neophodno uraditi određene laboratorijske analize (specifikovane na sledećem LINKU),kao i ultra zvučni pregled abdomena, koje možete doneti sa sobom ili uraditi u poliklinici. Cena prvog pregleda iznosi 6.000 dinara.
Za više informacija, posetite Protekal sajt ili pozovite telefonom na 066 630 40 40
U protekal wellnessu možete nastaviti Vašu dijetu, gde brigu o hrani I ishrani preuzimaju naši zaposleni.

ADRESA

Narcisa 35, Zlatibor

EMAIL

protekalwellness@gmail.com

TELEFON

+(381) 66 6304040